OM HAUSCHILD

Efter mange år som frisør i Hedensted og omegn, besluttede Kristine “Stinne” Hauschild sig for at prøve lykken med det selvstændige erhverv. Dette har resulteret i en rigtig fin salon i hjertet af Hedensted og du kan her læse lidt om, hvad Kristine mener er nøgleordene for denne salon.

Hyggelig atmosfære er vigtig for mig, for at mine kunder føler sig godt tilpas i de skabte omgivelser. Mine kunder er i sikre hænder og det skal være afslappende og uhøjtideligt, samtidig med at de nyder en god kop kaffe eller noget andet forfriskende. Det kan ske at der er sjove ting på menuen fra tid til anden.

Professionalismen i mit fag sætter jeg meget højt, samt videreudvikling af egne evner, for derved at kunne beherske den enorme kreativitet, der findes indenfor hårkunst. Dette for at mine kunder bliver glade, overraskede og vender tilbage en anden gang. Jeg vil bestræbe mig på at give den optimale vejledning og service omkring behandling, produkter og håndtering af din nye frisure.

Et frisk pust til hverdagen. Det er sådan, det er at gå til frisøren – også ved [Hauschild]. Derfor vil jeg også vise mine kunder hvordan de nyeste klippe, farvetendenser og trends ser ud.

Tilfredse kunder er noget af det vigtigste for mig. Jeg vil ikke lade nogen gå ud af døren hvis de ikke er tilfredse med resultatet. Derfor er det vigtigt at mine kunder er ærlig og siger hvis mit arbejde ikke levede op til deres forventninger.